best free site builder

Welkom op de website van
Administratie en fiscaal adviesbureau Aadoni

'Voortreffelijk' - 'Uitstekend' - 'Aadoni'

Wij zijn een organisatie die altijd op zoek is naar perfectie! Wij hebben enthousiaste jonge en ervaren mensen in dienst, die passie hebben voor hun werk. Iedere dag zetten wij ons in om de klant zo goed mogelijk te helpen. Het doet ons genoegen om te zien hoe de klanten groeien van een starter tot een goedlopend bedrijf. Dat geeft ons energie om klanten te kunnen coachen, adviseren en inspireren.


KSG / Aadoni begeleidt, ondersteunt en adviseert MKB-ondernemers en ZZP’ers. Maar ook particulieren zijn bij ons welkom voor advies en de diverse aangiften en toeslagen. Wij werken samen met Naseera dat financiële coaching en nalatenschappen verzorgt. Tevens verzorgen wij zowel positieve als negatieve notariële bewinden. Door de nauwe band met Naseera kunnen wij onze klanten optimaal begeleiden. Wij werken met een vast contactpersoon, die de klant goed kent. Bij ziekte of andere calamiteiten worden werkzaamheden geruisloos overgenomen. Het belang van de klant staat altijd voorop. 


Hebben wij U nieuwsgierig gemaakt, en denkt U dat wij het bedrijf zijn dat U kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking (en een kop koffie).


KSG / Aadoni is aspirant-lid bij de beroepsorganisatie Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Het NOAB is de branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening, die zich richten op MKB ondernemers. Inmiddels zijn ruim 1000 kantoren aangesloten bij het NOAB en dat aantal groeit nog steeds!

Naseera is aangesloten bij NOVEX, de Nederlands organisatie voor executeurs. Dit is een brancheorganisatie voor nalatenschappen en professionele executeurs.


Naseera is aangesloten bij de Meester Executeurs, een samenwerkings-verband dat er voor zorgt dat U nooit alleen staat voor de afhandeling van aan een nalatenschap gerelateerde wettelijke eisen. 

Ons kantoor

Onze vergaderruimte

Deel deze pagina!